DR. VEJKEY IMRE

Full text search

DR. VEJKEY IMRE
DR. VEJKEY IMRE (KDNP): Tisztelt elnök úr, köszönöm a szót. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Mindenekelőtt meg kell köszönnöm az MSZP parlamenti frakciójának és a Jobbik parlamenti frakciójának, hogy támogatják a törvényjavaslatot.
Mindezek alapján összefoglalóan nagyon röviden a következőket mondanám. A törvényjavaslat egy olyan területet orvosol, ahol az elmúlt 25 évben a magyar állam képtelen volt méltó módon helytállni, képtelen volt méltó módon elismerni a magyar hősök családjait, akik Magyarországot, a magyar embereket védték, és akik életükkel és egészségükkel fizettek a harcokban.
A rendszerváltás nem lehet teljes, amíg a Magyar Országgyűlés és a magyar kormány nem ismeri el méltó módon ezeket az áldozatokat, és ezen áldozatoknak a személyi következményeit, az árván maradt családokat.
Még egyszer köszönöm szépen a támogatásukat, és köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit