GÚR NÁNDOR

Full text search

GÚR NÁNDOR
GÚR NÁNDOR (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Nagyon röviden. Az általános vita utáni visszatérés kapcsán két gondolattal szeretném kiegészíteni a Demeter Márta képviselő asszony által elmondottakat. Az egyik az arra való figyelemfelhívás - bár nem ennek a törvénynek a keretei között fog ez megvalósulni, de itt is szeretnénk jelezni -, hogy nem lenne baj, illetve nemhogy nem lenne baj, hanem szerencsés lenne, ha az öregségi nyugdíj minimumának az összegét változtatnák, hiszen ez hosszú idő óta, a kormányzásuk kezdete óta gyakorlatilag változatlan. Annak a huszonnyolcezer-néhányszáz forintnak a 30 százaléka nem oly nagyságrendet képvisel, ami gyakorlatilag szükségszerű, vagy jó lenne, ha támogatás formájában meglenne. Ez az egyik kiegészítő gondolatom.
A másik inkább csak megerősítő. Lázár János előterjesztésekor, amikor az általános vitában megfogalmazottak elhangzottak, akkor is jeleztük és most is jelezzük, hogy fontosnak tartjuk a törvénytervezetet, és támogatólag lépünk fel. Elnök úr, köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit