MAGYAR ZOLTÁN

Full text search

MAGYAR ZOLTÁN
MAGYAR ZOLTÁN (Jobbik): Köszönöm a szót, elnök úr. Itt sem árulok el nagy meglepetést, az általános vitában és a bizottsági ülésen is kifejtettük, hogy támogatjuk a javaslatot, ami főként EU-s irányelvek átültetéséről szól, melyek, úgy gondoljuk, hogy valóban érdemben hozzá fognak ahhoz járulni, hogy ezen irányelvek a gyakorlatban hazánkban is működjenek és az érintettek hasznára váljanak.
Két apró megjegyzésem lenne, ami nem szorosan a jogszabályt érinti, de ha van rá módja államtitkár úrnak, akkor szívesen venném, ha választ kaphatnánk rá. Az egyik az, hogy a LEADER-pályázatokkal kapcsolatban - amelyek most benn ragadtak kis hazánkban, miszerint jó néhányat augusztus végéig meg kellene valósítani, és még a pénzt sem kapták meg az érintettek - mi a helyzet, van-e erről információja; mert ha azon irányelvek mintájára, amelyeket a LEADER kapcsán átvettünk annak idején, fognak csak a mostaniak is megvalósulni, akkor bizony nem sok értelme lesz ennek a módosításnak sem.
Illetve szintén nem szorosan idekapcsolódik, de nagyon régóta várunk egy átfogó szövetkezeti törvényt, ami figyelembe venné például a ma tárgyalt jogszabályt is. Ez mikor várható? Hiszen ezt is félévről félévre folyamatosan beígérik, és sokan várjuk már azt, hogy egy valódi, igazi naprakész szövetkezeti törvénye lehessen hazánknak. Köszönöm, elnök úr. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit