DR. SIMICSKÓ ISTVÁN

Full text search

DR. SIMICSKÓ ISTVÁN
DR. SIMICSKÓ ISTVÁN (KDNP): Köszönöm szépen. Köszönöm szépen a válaszát, tisztelt miniszter úr. A KDNP-frakció is úgy ítéli meg, hogy fontos, hogy a fiataljaink hasznosan töltsék a nyári szabadságot, a nyári szünetet, a vakációt. Úgy ítéljük meg, hogy a nyári tapasztalatok, a munkaszerzés tapasztalata hasznos a fiatalok számára, és az életre való felkészülést segíti. Örömmel látjuk, hogy a kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy a fiatalok önismereti képessége is gazdagodjon a nyári munkán keresztül. Nyilván a közösségépítést szolgáljuk mindannyian, és a kormány messzemenőkig ezt a célt tartja szem előtt.
Én azt hiszem, hogy fontos, hogy aktívan pihenjenek a fiataljaink, nyilván dolgozzanak, pihenjenek, sportoljanak, és az élet sportszerű felfogását ezen keresztül is gyakorolják és alkalmazzák. Úgyhogy még egyszer köszönöm szépen a válaszát, tisztelt miniszter úr. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit