VARGA MIHÁLY

Full text search

VARGA MIHÁLY
VARGA MIHÁLY nemzetgazdasági miniszter: Köszönöm szépen. Képviselő úr, egyetértek önnel, valóban, a munkatapasztalat megszerzése már ebben a korban is nagyon fontos. Hadd tegyem azért hozzá, hogy vagy sport, vagy munka, tehát azt kívánjuk támogatni, hogy ezek a fiatalok a munka világába integrálódjanak be, és munkatapasztalatokra tegyenek szert. Nagyon bízunk abban, hogy ez a munkatapasztalat segít majd aztán a későbbi életükben, a felnőtté válás folyamatában olyan munkát vagy munkalehetőséget találni, amellyel igazából élni tudnak.
Azt is hozzá kell tennem, hogy ilyenkor nyilván jövedelemszerzésre is lehetőség van a fiatalok által. Ezt is támogatni kívánjuk, örülünk annak, hogyha egy fiatal a nyári szünetéből, abból a két és fél hónapból, ami adatik, abból legalább egy vagy két hónapot munkával tölt el, hiszen így sokkal könnyebb lesz majd a felnőtté válás után elhelyezkednie. Köszönöm, elnök úr. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit