FARKAS GERGELY

Full text search

FARKAS GERGELY
FARKAS GERGELY (Jobbik): Köszönöm a szót. Igazán hallgattam volna, sorolhatta volt még az államtitkár úr azokat az intézkedéseket, amelyeket megtettek, de nem véletlen, hogy nem folytatta. Talán ön is érzi, hogy milyen kevesek voltak ezek, hisz minden tendencia, minden mutató, minden felmérés azt igazolja, hogy növekszik az elvándorlási hajlandóság a fiatalokban.
Ha kettőnk közül választani kell, hogy ki nem érzékeli a probléma súlyát, akkor úgy gondolom, hogy önök azok, akik nem érzékelik jól. Önök voltak azok, akik 100 millió forintot szánnak erre a programra, miközben ide milliárdok sem lennének elegek. És ön mondta ugyan azt, hogy persze, majd jövőre kiterjesztjük ezt a programot, de érdemes megint talán a cselekvést, a tényeket nézni: a jövő évi költségvetésben az Országos Nonprofit Közszolgáltató Kft. költségvetésére, amely ezt a programot felügyeli, 260 millió forintot szánnak.
(14.20)
Ha azt számoljuk, hogy 100 millió forintból 50 fiatalt hoznak haza, akkor 260 millió forintból 130 fiatalt, tehát önök szerint ez a nagy kiterjesztése a programnak, ami nevetséges. Jövőre 130 fiatalt akarnak hazahozni több ezer fiatal helyett, amit nem lehet elfogadni, és továbbra is azt kérem, hogy vegyék komolyan ezt a problémát (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), és annak mértékéhez megfelelően cselekedjenek. Természetesen nem tudom elfogadni a választ. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit