KEPLI LAJOS

Full text search

KEPLI LAJOS
KEPLI LAJOS (Jobbik): Köszönöm szépen, államtitkár úr. Örömmel vettem, hogy nincs olyan terv, hogy azt az állami támogatást, amit jelen pillanatban az idegenforgalmi adó után fizetnek, a kormány csökkentse vagy megszüntesse. Remélem, hogy ez a jövőben se lesz így.
Azzal nem értek egyet, mert szerintem nem felel meg a valóságnak, hogy az európai uniós elvek vagy jogszabályok alapján ne lehetne a szálláshely-szolgáltatások áfatartalmát akár 5 százalékos minimális szintre lecsökkenteni, amely generálhatná, illetve továbberősíthetné a hazai idegenforgalmat, hiszen kedvezőbb szálláshelydíjakat tenne lehetővé.
Azzal sem értek egyet, hogy a kormány mindent megtesz a hazai turizmus fejlesztése és fellendítése érdekében. Ez sajnos nem így van. A legutóbbi példa a nagy közfelháborodást kiváltó vasárnapi boltbezárás, amit a kormány nem vizsgált felül. Egy korábbi egyértelműen téves döntés, egyértelműen kudarcként megvalósult döntés az, hogy a turisztikai célú területeken sem valósulhat meg a boltok vasárnapi nyitva tartása, ezzel megnehezítve százezernyi nyaraló életét.
Köszönöm szépen. Nem fogadom el a választ. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit