NÉMETH SZILÁRD ISTVÁN

Full text search

NÉMETH SZILÁRD ISTVÁN
NÉMETH SZILÁRD ISTVÁN (Fidesz): Köszönöm szépen. Tisztelt Államtitkár Úr! Jól látszik, hogy a helyzet teljes egészében megváltozott, hiszen átlépte az illegális határátlépők száma a 60 ezret a tegnapi nap folyamán.
De nemcsak ez a probléma tornyosul előttünk, hanem az is, hogy gyakorlatilag a schengeni határ nem működik, az Európai Unió bürokratái képtelenek erre választ adni. És jól látható a számadatok alapján és a prognosztizáció alapján, hogy gyakorlatilag már nem bevándorlásról van szó, hanem egy nagyon komoly népmozgalomról, népvándorlásról, amely Észak-Afrika, Közép-Afrika és Nyugat-Ázsia felől érkezik Magyarország felé. Ezért, azt gondolom, hogy azok az intézkedések, amelyeket a kormány megtesz, illetve azok a jogszabályok, amelyek itt a parlament előtt fekszenek a biztonságos államok meghatározásáról, és a műszaki határzárra gondolok, ezek nemcsak a magyar embereket, nemcsak Magyarország határait, hanem az Európai Unió határait és valamennyi európai polgártársunkat védik.
Köszönöm szépen, válaszát elfogadom. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit