ORBÁN VIKTOR

Full text search

ORBÁN VIKTOR
ORBÁN VIKTOR miniszterelnök: Tisztelt Elnök Úr! Szívesen megismétlem: tehát sem a kormány, vagyis a kormány tagjai, sem jómagam ilyen listát nem láttunk. Ettől még az lehetséges, hogy egyébként a támogatási politika jegyében valamelyik minisztérium, sőt reményeim szerint több minisztérium emberei is rendszeresen járják a határon túli területeket, és előkészítik azokat a pályázatokat, befektetéseket és döntéseket, amelyeket majd egyébként, ha szükséges, jóváhagyásra elénk fognak terjeszteni. Amit jóvá kell hagynunk, az majd elénk is kerül, és jóvá is hagyjuk, ami kisebb összeg, az nem is kerül elénk, az alacsonyabb szintű döntések eredményeképpen jut el oda, ahova a törvények szerint el kell jutnia.
De fontosnak tartom emlékeztetni magunkat arra, hogy a Vajdasági Magyarok Szövetsége, a VMSZ nem tagja a kormánynak. Köszönöm szépen a figyelmüket. (Taps és derültség a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit