SZÁVAY ISTVÁN

Full text search

SZÁVAY ISTVÁN
SZÁVAY ISTVÁN (Jobbik): Köszönöm szépen. Furcsa ebben a kérdésben, miniszterelnök úr, hogy Pásztor István elnök úr az N1 televízió riporterének minden kérdésére készséggel válaszolt, de amikor arra került sor, hogy miniszterelnök úr erről a listáról tud-e, akkor azt nem kívánta cáfolni, nem kívánt ezzel kapcsolatban megszólalni.
Illetve furcsa az a tény is, miniszterelnök úr, hogy ha önök erről nem tudnak, akkor hogyan lehet az, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium emberei az elmúlt hónapokban már végig is látogatták ennek a nem létező listának a nem létező tagjai által tulajdonolt, bizonyára nem létező cégeket, ugyanis az elmúlt hónapokban a minisztérium emberei már konkrét terepbejáráson is jártak a Délvidéken, elmentek ezekhez a cégekhez, megvizsgálták az ottani lehetőségeket. Ezt egyébként szintén nem tagadta Pásztor elnök úr.
Tehát akkor arról van szó, miniszterelnök úr, hogy vagy ön nem emlékszik valamire, vagy a kormányban történik valami az ön háta mögött, ezt meglehetősen furcsállanánk, ismerve az önök elmúlt ötéves működését. Azt látjuk sajnos, hogy megint egy újabb mutyival van dolgunk, miniszterelnök úr, önök most már nemcsak Magyarországon, hanem a határon túl is elkezdték a fideszes oligarchahálózat kiépítését.
(15.40)
Egyébként kiderült utólag (Lázár János közbeszól.), hogy nemcsak 11 (Az elnök csenget.), hanem valójában 30 milliárd forintról van szó, és nemcsak visszatérítendő, hanem vissza nem térítendő támogatásokról is beszélünk. Köszönöm. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit