Döntés önálló indítványok tárgysorozatba vételéről

Full text search

Döntés önálló indítványok tárgysorozatba vételéről
Tisztelt Országgyűlés! Most előterjesztések tárgysorozatba vételéről döntünk.
Kérdezem önöket, tárgysorozatba veszi-e a tisztelt Országgyűlés a Staudt Gábor képviselő úr által „a bűncselekmények sértettjeinek és a sértettek hozzátartozóinak hathatósabb védelme érdekében szükséges egyes törvények módosításáról” címmel T/3756. számon előterjesztett törvényjavaslatát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a törvényjavaslatot 58 igen szavazattal, 119 nem ellenében, 4 tartózkodás mellett nem vette tárgysorozatba.
Kérdezem önöket, tárgysorozatba veszik-e a Szelényi Zsuzsanna és Szabó Szabolcs független képviselők által az állambiztonsági iratok nyilvánosságáról szóló H/3840. számon előterjesztett határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a határozati javaslatot 65 igen szavazattal, 118 nem ellenében, tartózkodás nélkül nem vette tárgysorozatba.
Tisztelt Országgyűlés! Arra figyelemmel, hogy a frakciók bizottsági tagcserékre nem tettek javaslatot, személyi döntésekre a mai napon nem kerül sor.
Most annak érdekében, hogy mindazon képviselőtársaim, akik halaszthatatlanul fontos hivatali feladatuk ellátása érdekében elhagyják az üléstermet, azt a vita megzavarása nélkül tegyék, ezért kettőperces technikai szünetet rendelek el. (Rövid szünet.)
(A jegyzői székben Gúr Nándort
Schmuck Erzsébet váltja fel.)
Köszönöm szépen képviselőtársaim türelmét. Folytatjuk munkánkat. Általános vitákkal folytatjuk a munkánkat.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit