VOLNER JÁNOS

Full text search

VOLNER JÁNOS
VOLNER JÁNOS (Jobbik): Köszönöm szépen. Miniszterelnök Úr! Én szeretném rögzíteni, hogy a Jobbik minden béremelést támogat. (Moraj a kormányzó pártok padsoraiból.) Én azzal nem értek egyet, hogy önök úgy emelik a minimálbért, hogy a kormánynak közben ebből adóbevételi többlete lesz, és ezt az adóbevételi többletet a magyar vállalkozásokkal fizetteti meg.
Én tehát azt kérem, miniszterelnök úr, hogy a magyar dolgozó embereknek juttassa azokat a pénzeket, amelyeket Magyarország leggazdagabb vállalatainak juttatott, valamint amit itt az előbb említett tények alapján a bankrendszernek juttatott.
Magyarországon a bérek európai összehasonlításban leszakadásban vannak. Nem bérfelzárkózás történt, bizonyított módon nem bérfelzárkózás történt, hanem sajnos leépült a magyar bérszínvonal, leépült a nyugat-európai szinthez képest, és más kelet-európai országok szintjéhez képest pedig különösen. Tehát én azt kérem, miniszterelnök úr, hogy ne a leggazdagabb vállalatokat és ne a bankokat segítsék ezekkel az adószázmilliárdokkal, hanem a magyar embereknek juttassák ezt az összeget adó- és járulékcsökkentés formájában. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik padsoraiból.)
(15.10)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit