DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY

Full text search

DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY
DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY (Jobbik): Tisztelt Elnök Úr! Minden vágyam az lenne, hogy egyszer elfogadjam az államtitkár úr válaszát, de az csak akkor valósulhatna meg, ha a következő feltételek fennállnának. Ön előállna, és azt mondaná, hogy a Fidesz megszüntette vagy most megszünteti rövid időn belül a hálapénzt. Ha ön azt mondaná, hogy a kormány lépéseket tett azért, hogy az időhúzást abbahagyja és megszünteti a hálapénzt. Vagy azt mondja, hogy a kormány 2020-ig kivezeti a hálapénzt. Önök nem ezt választották. Önök azt választották, hogy ismételten a betegeknek kelljen, ismételten a betegeknek kelljen zsebbe nyúlniuk, hogy nekik rossz üzlet legyen ez.
De ha már üzletnél járunk, akkor nézzük is meg, melyik pártnak lesz jó a budai szuperkórház esete. Az önök egyik volt képviselőjének egyik ingatlan-pa-na-mája lesz ez az ügy, a budai szuperkórház, a szuperegészségügy az emberek szuperszívásaként fog elhíresülni, ahol önök szedik le a sápot az állami pénzekről, az önök képviselői fogják ezt az ingatlan-panamát eljátszani. A válaszát nem tudom elfogadni. (Taps a Jobbik padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit