PÓCS JÁNOS

Full text search

PÓCS JÁNOS
PÓCS JÁNOS (Fidesz): Tisztelt Képviselőtársaim! Ez a történet is igazolja, hogy Vona Gábor igyekszik terelni a figyelmet a pártján belüli nyilvánvaló feszültségekről. (Mirkóczki Ádám: Most írtad le? - Bangóné Borbély Ildikó: A válasz is meg van írva?) Így a múlt héten is kemény kijelentésekkel és rágalmakkal illette a miniszterelnököt. Vádjai elég visszásak, hiszen saját pártján belül komoly kérdéseket kellene tisztázni. (Z. Kárpát Dániel: Meg kell őrizni a komolyságunkat!) Az EU Csalás Elleni Hivatala például vizsgálatot indított Kovács Béla, a Jobbik EP-képviselője ellen (Moraj, szórványos taps és közbeszólások a Jobbik padsoraiból, többek között: Szép volt! - Közbeszólás az MSZP padsoraiból: Na, végre!) gyakornoki fiktív foglalkoztatás miatt. Korábban kiderült, hogy a párt pénzeinek egy része a Jobbik baráti körénél landolt, különféle kétes megbízások révén.
Tisztelt Képviselőtársaim! A Jobbik feladja a korábbi, konstruktívnak mondható ellenzéki szerepét. Viselkedésében és kommunikációjában gyakorlatilag a baloldal és Gyurcsány Ferenc szintjére süllyed. Egy ilyen, a hitelét egyre jobban elveszítő párttól el lehet-e fogadni, hogy komolyan gondolták az Alaptörvény módosítását, amikor benyújtották az ezzel kapcsolatos legutóbbi javaslatukat? Köszönöm, elnök úr. (Bangóné Borbély Ildikó: Honnan tudta a képviselő úr, hogy mit fog mondani az államtitkár úr? - Tukacs István közbeszólása.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit