VÁGÓ SEBESTYÉN

Full text search

VÁGÓ SEBESTYÉN
VÁGÓ SEBESTYÉN (Jobbik): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Ez egy komédia. Javasolnám Lázár János miniszter úrnak, hogy jobban gondolja át, mielőtt kijelentéseket tesz, jobban gondolja át, hogy akár a kormánytisztviselői karban ennek milyen következményei lesznek, és jobban gondolja át az anyagi következményeket is, mert ha bruttóról-nettóról beszélünk a Posta 480 forintos ajánlatánál, ha azt a logikát követjük, mint az Erzsébet-utalványoknál, annak a 480 forintnak jelentős része visszakerül az államháztartásba, tehát nettó 300 forint körüli összegről beszélünk, ezt is vegyék figyelembe.
Az utóbbi napok bebizonyították azt, hogy bár én szociális szakemberként nem tartom magam egy pénzügyi zseninek, pénzügy terén jártasnak, de úgy látszik, hogy Tállai András NAV-ért felelős államtitkárnál jobban értek a pénzügyekhez. Éppen ezért merem azt javasolni, hogy gondolják át az általunk javasolt megoldást, vagyis hogy nem Erzsébet-utalványban, hanem egyszeri tízezer forintos nyugdíj-kiegészítésként a bankszámlára, illetve az adott módon utalva biztosítsák ezt az összeget a nyugdíjasok számára. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban. - Sneider Tamás: Nincs adó! Nem kell adót fizetni!)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit