Z. KÁRPÁT DÁNIEL

Full text search

Z. KÁRPÁT DÁNIEL
Z. KÁRPÁT DÁNIEL (Jobbik): Miniszter úr, én csak annyit kérek, hogy tiszteljen meg engem annyival, hogy nem az előre megírt papírkáját olvassa fel, hanem a valódi, saját gondolatait ebben a kérdésben, tényadatokkal alátámasztva közölje velünk.
Elkötelezettnek mondja ezt a kormányt azt illetően, hogy rendezésre törekszik. Milyen rendezésre? A Nemzeti Eszközkezelőben van még pár száz hely pár száz magyar család számára, miközben egy több mint 30 ezres kvóta fog betelni, és önök nem különítettek el újabb költségvetési forrást a nehéz helyzetben lévő családok megsegítésére. Igenis paktumot kötöttek, a nemzetgazdasági miniszter úr is erről beszélt, a Bankszövetség is erről beszélt, velük is lepaktáltak, hogy nem terhelik az érintett bankokat a lakosság javára, de el kell hogy mondjuk: a Magyar Nemzeti Banknál felhalmozódott irgalmatlan többletet is fordíthatták volna erre a célra.
Miniszter úr, a személyes véleményére vagyok kíváncsi, és kérem, hogy egy mondatban válaszoljon erre: ön szerint tisztességes az, hogy ha valaki 156 forinton vette fel az úgynevezett hitelét, akkor majdnem 100 forinttal magasabb átváltási árfolyamon rendezzék az ő helyzetét? Tisztességes ez vagy sem? Várom válaszát. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit