KORÓZS LAJOS

Full text search

KORÓZS LAJOS
KORÓZS LAJOS (MSZP): Sajnálom, de nem tudom elfogadni a válaszát, államtitkár úr. A Nemzeti Eszközkezelő a problémák töredékét tudja megoldani, hiszen látszik, hogy mintegy 27 ezer családnak tudtak ideig-óráig segítséget nyújtani. Most lassan elfogy az a keret, amelyből gazdálkodhat a Nemzeti Eszközkezelő, miközben 38 ezernél is több igénylés érkezett be. Itt tehát látszik, hogy az igények közel egyharmadát vagy egynegyedét képtelenek kielégíteni.
A másik: a prevenció oldaláról nem hallottam egyetlenegy mondatot sem, államtitkár úr. Hogyha itt nem lesz szociálisbérlakásprogram, hogyha a külső férőhelyekben nincs növekedés, hogyha a támogatott lakhatásban csak azok a számok fognak ismétlődni, amelyeket évek óta hallunk, akkor komoly előrelépés nem lesz. Én azt gondolom, hogy az utcai szociális munka mellett a szociálisbérlakásprogram, az albérleti támogatások, a külső férőhelyek biztosítása a legeslegfontosabb.
Köszönöm szépen, nem tudom elfogadni a válaszát. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit