LÁZÁR JÁNOS,

Full text search

LÁZÁR JÁNOS,
LÁZÁR JÁNOS, a Miniszterelnökséget vezető miniszter: Köszönöm szépen, képviselő úr, a beszámolóját. Higgye el, hogy mi, akik egyéni választott képviselők vagyunk, egyéni körzetünk van, pontosan érezzük és pontosan tudjuk, hogy mi a valóság a választókörzetekben. Az ország egyik legszegényebb választókörzetében vagyok parlamenti képviselő (Dr. Lukács László György: Ezzel vitatkoznék.) másokkal egyetemben.
Képviselő úr, engedjen meg egy személyes megjegyzést: ennek az országnak a teljesítménye legközelebb a nyugati teljesítményhez az 1910-es évek statisztikai adataiból olvasható ki, és az 1930-as évek utolsó statisztikai adatai, ami a háború előtt megjelent. 1937-ben voltunk legközelebb Európához és valamikor 2010-2012-ben. Arról mi nem tehetünk, hogy 50 évnyi kommunizmus pusztított ebben az országban és 12 évi szocialista kormányzás. Amikor én a nagyapámat 14 évesen megkérdeztem 1989-ben, hogy mikor lehet majd megváltoztatni ezt a világot: ugyanannyi kell hozzá, amennyi a kommunizmus volt. Ez volt az öregek bölcsessége. Ebből még csak 26 év telt el. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit