GÚR NÁNDOR

Full text search

GÚR NÁNDOR
GÚR NÁNDOR (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Államtitkár úr, most már többen kérték azt, hogy ne majd a végén egy összefoglaló gondolatsort szembesítsen a parlamentben ülő képviselőkkel, hanem menet közben szóljon hozzá, és az álláspontját rögzítse a felmerült kérdésekhez illesztetten. Ez azért is fontos lenne, mert akkor talán érdemben is lehetne vitatkozni az elhangzott dolgokkal, akár az ön által elmondottakkal vagy az ön cáfolataival is. Remélem, hogy azért az elkövetkezendő percekben, órákban majd meg fogja mindezt tenni. Mert hát konkrét kérdések hangzottak el, olyanok, hogy: hol van az a koncepció? Miről beszélünk a rogáni elképzelésekhez képest a nemzeti idegenforgalmi ügynökség meg a budapesti turizmusfejlesztési szervezet léte, nem léte és a mai koncepció viszonyrendszerében vagy/és a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. és a Magyar Turisztikai Zrt. viszonyrendszerében, de akár a már említett kastély- és várprogram tekintetében is, nem az előttünk levő, csak a mögöttünk levő, 2016-os esztendő történéseit szem előtt tartva? Mondhatok konkrét példákat is önnek erre vonatkozóan, Miskolcot vagy Füzért is, nem kibontva a részleteket.
Azt akarom mondani, államtitkár úr és Manninger Jenő képviselőtársam, hogy amikor a képviselők a lenyúlás és a lopás kérdéskörét feszegetik, és gyakorlatilag joggal félnek attól, hogy ez a központosított jellegű törvénymódosítás ezt hozza, akkor ez nem véletlenszerű. Nem véletlenszerű egyszerűen, mert ha számításba és sorba vesszük az elmúlt hat év történését, akkor látható példák sokasága tárulkozik elénk. Erről majd talán részletesebben, ha szükségszerű, szólok.
Nem jó az, ha politikai pribékeknek a kezében összpontosul minden a tervezéstől, az előkészítéstől a kivitelezésig. Erre is tudunk példákat mondani, államtitkár úr, biztos ön is ismer ilyet. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit