DEMETER MÁRTA

Full text search

DEMETER MÁRTA
DEMETER MÁRTA (MSZP): Természetesen nem tudom elfogadni, hiszen másfél év alatt ennyi válaszra és ennyi megoldásra telt. Azt gondolom, hogy katasztrófa!
Államtitkár úr, egy dolog kérdése ez a kártalanítás: politikai akarat kérdése. Mire várnak még? Ne várjanak egymásra, telnek a napok! Ez egészségmegőrzési célú megtakarítás volt. Ez az a pénz, amit a Honvéd Kórház-beli ellátáson kívül ők táppénz-kiegészítésre, orvosi segédeszközökre, bármi másra tudnak fordítani. Miközben elvárják az állománytól, hogy elképesztő túlterheltséget vállaljanak, miközben a közbiztonságot ellátják a rendvédelmi dolgozók ugyanebben az időben a határon, tudjuk, milyen körülmények között és milyen hihetetlen mértékben vannak túlterhelve, napról napra nő a kockázat, egyre több lehet a baleset, betegség.
Önök pedig egymásra várnak és azon vacillálnak, hogy mit kell csinálni. Csak politikai akarat kérdése. Látjuk, hogy amire akarják, arra mindig van pénz. Nem lehet kérdés, hogy a legfontosabb erő az állomány, a biztonság garanciája. Az az állam, amely nem becsüli a katonáit, rendőreit, nemzetbiztonsági dolgozóit, az folyamatosan kockára teszi az ország biztonságát. (Taps az MSZP padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit