DUNAI MÓNIKA

Full text search

DUNAI MÓNIKA
DUNAI MÓNIKA (Fidesz): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Államtitkár Úr! Néhány percben nagyon nehéz összefoglalni azokat az intézkedéseket, amelyeket 2010 óta a Fidesz-KDNP-kormányok tettek azért, hogy a családok jóléte és a gyermekek ellátása, a gyermek hátrányos helyzetének a javítása mind teljesebb mértékben teljesülhessen. Mindazonáltal, amit államtitkár úr már idő hiányában nem tudott elmondani, érdemes még felhívni a figyelmet arra, hogy a gyermekétkeztetésre mennyivel több pénzt fordítunk az elmúlt években 2010 óta. 2010-ben mindösszesen az utolsó szocialista költségvetésben 29 milliárd forintot fordítottak erre a célra, amit már annyira megdupláztunk - még többet is, mint a duplája -, hogy az idén 72 milliárd forintot, jövőre pedig már elfogadtuk, hogy 74 milliárdot fordítunk erre a célra.
Köszönjük azokat az intézkedéseket, amelyeket a minisztérium tett ennek érdekében, és szeretnénk, ha ez így folytatódna tovább. Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit