VÁGÓ SEBESTYÉN

Full text search

VÁGÓ SEBESTYÉN
VÁGÓ SEBESTYÉN (Jobbik): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Azért ezzel vitatkoznék. Tehát nem mindegy, hogy egy meglévő intézményrendszerben valaki az adott lehetőségekhez képest hogy működtet valamit, vagy hogy nem működtet valamit.
Ezért hoztam fel Ózdot példának, hogy habár még ezen törvény hatálybalépése után a kötelező miniszteri ins-trukciók fent lesznek a honlapon, ők már ezt megelőzték, és a jelenleg hatályos intézményrendszer és jogszabálykörnyezet között megpróbálták saját erejükből szorosabbá fonni a gyermekvédelmi jelzőrendszer tagjai közötti együttműködést, a rendszeres találkozókkal és az egyéb felépített rendszerekkel.
Tehát ebben vitatkoznék, ez nem az elmúlt ciklusok nagyívű eredménye. Az elmúlt ciklusok nagyívű eredménye a gyermekjólét tekintetében Ózdon az volt, hogy megszűnt a gyermekek és a családok átmeneti otthona, ezt tette az elmúlt időszak Ózddal. Azóta jött egy új városvezetés, ezt a két intézményt is újra fel fogják állítani, ezen dolgoznak, és igenis példaértékűen működtetik a gyermekvédelmi jelzőrendszert. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit