KULCSÁR GERGELY

Full text search

KULCSÁR GERGELY
KULCSÁR GERGELY (Jobbik): Természetesen nem tudom elfogadni ezt a cinikus választ. Már meg sem lepődöm, hogy államtitkár úr ilyen cinizmussal válaszol. (Németh Szilárd István: Te beszélsz cinizmusról?) Most sem figyel rám. Ez nem meglepő, ehhez hozzászoktunk a hosszú évek során.
A gyanúsított az önök polgármestere, Veres Margit, jó reggelt kívánok! Az önök polgármestere! (Közbeszólásra reagálva:) Független? Igen, MSZP- és Fidesz-támogatással indult a polgármester, ez is érdekes. Így van, ő a gyanúsított, az önök embere. Tiba Istvánnak az embere a gyanúsított ebben az ügyben. (Németh Szilárd István: Még egyszer!) És az a pénz, ami az ügyészség szerint, az önök ügyészsége szerint kenőpénz volt, az Tiba Istvánnál kötött ki. Ennél több nem kell, az emberek nem hülyék, ne nézze őket hülyének, tisztelt államtitkár úr! Az önök kormánya a korrupcióba fog belefulladni. Voldemort-ügy, Farkas Flórián, most Tiba Istvánról volt szó. Kérem, államtitkár úr, gondolkozzon el ezen, és a saját, korrupcióban…

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit