SZILÁGYI GYÖRGY

Full text search

SZILÁGYI GYÖRGY
SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): Tisztelt Miniszterelnök Úr! Amiről ön beszélt, tudja, miért vizsgálják azt a 44 ezer céget? Mert önök 2012. január 1-jén hoztak egy törvényt, hogy átláthatatlan tulajdonosi szerkezetű cégek nem kaphatnak EU-s pénzt. Mi megnéztük fél év múlva, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség mennyi pénzt adott oda offshore hátterű cégeknek, és 30 milliárd forintnál tartottak. Ezért vizsgálják most ezeket a cégeket.
A másik, amit ön mond most, jelen pillanatban, hogy akkor vizsgálatok indulnak: remélem, ezek a vizsgálatok kiterjednek majd Andy Vajna üzleteire, offshore cégeire is, kiterjednek arra, hogy vajon azt a 3 milliárd forintot hogy vitte ki offshore cégekbe. Remélem, kiterjednek majd a magyar letelepedési államkötvényeket árusító offshore cégekre is, amelyek 100 milliárd forint hasznot tettek zsebre az elmúlt időszakban, olyan 100 milliárd forintot, amit az ország javára fordíthattunk volna, vagy az emberek megélhetésére fordíthattunk volna. Nem, nekünk offshore cégeknek kell tömni a zsebét folyamatosan.
Miniszterelnök úr, semmi nem változott, annyi változott 2010 óta, hogy most már a kormányhoz, és sajnos ki kell mondani, a miniszterelnökhöz közeli offshore lovagok vannak az országban (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), és mindent megtehetnek ebben az országban. (Taps a Jobbik soraiban.)
(16.50)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit