DR. VEJKEY IMRE,

Full text search

DR. VEJKEY IMRE,
DR. VEJKEY IMRE, a KDNP képviselőcsoportja részéről: Tisztelt Elnök Úr! Köszönöm a szót. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Az előttem szólók mindent elmondtak az irányelvről és a törvényjavaslatról, voltak olyan fölszólalók is, akik ennél sokkal többet is, ezért a már elhangzottakat nem kívánom megismételni, az irreleváns dolgokra pedig nem kívánok kitérni és reagálni.
Fontosnak tartom hangsúlyozni viszont egyrészről azt, hogy a határon túl élő nemzettársaink vonatkozásában is komoly előrelépést jelent a törvényjavaslat, figyelemmel a geo-blocking korlátozó rendelkezéseire.
Fontosnak tartom hangsúlyozni másrészről azt, amire viszont senki nem tért ki, hogy az egyszerű e-mail nem minősül magánokiratnak. Ezt nagyon sok honfitársunk nem tudja, és azt hiszi, hogy amit e-mailen küldött, akár megrendelést, akármilyen nyilatkozatot, az teljes joghatályú nyilatkozat. Ez nem így van. Ez csak korlátozott joghatás kiváltására alkalmas. Az e-mail csak akkor lesz teljes körű és teljes joghatályú, ha elektronikus aláírással és időbélyegzővel van ellátva. Az ilyen e-mailek viszont rendkívül korlátozottak. Erre szeretném honfitársaink figyelmét fölhívni, hogy amennyiben teljes hatályú joghatást szeretnének az e-mailen történő levelezésükkel kiváltani, akkor figyeljenek erre, és ilyen típusú leveleket küldjenek.
Összefoglalva: a Kereszténydemokrata Néppárt támogatja a törvényjavaslatot; kérem, támogassák önök is. Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Taps a kormánypárti padsorokban.)
(9.40)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit