FÖLDI LÁSZLÓ

Full text search

FÖLDI LÁSZLÓ
FÖLDI LÁSZLÓ (KDNP): Csak egy mondatban. Tisztelt Elnök Úr! Köszönöm minden frakciónak a támogatását az Arany-évvel kapcsolatban. Bízom benne, hogy mindannyian, akik e Ház falai között tevékenykedünk, jó érzéssel mondjuk majd 2018-ban, hogy nagyon szép éven vagyunk túl, és mindnyájunk megelégedésére lesz ez a 2017-es esztendő, Arany János születésének 200. évfordulója mindenkinek komoly élményeket, komoly feltöltődést ad, s mindazok az értékek, amelyeket Arany János képvisel a magyar irodalomban, a magyar közéletben, a magyar tudomány világában, megjelenhetnek, meg is jelennek majd - bízunk benne - a jövő esztendőben.
Természetesen a kormány támogatását is bírjuk, és bízunk benne, hogy a jövő évi költségvetés tárgyalásakor ezek visszaköszönnek majd az állami költségvetésben. Még egyszer köszönöm mindannyiuk támogatását, és további szép estét kívánok. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit