DR. VAS IMRE,

Full text search

DR. VAS IMRE,
DR. VAS IMRE, a Törvényalkotási bizottság előadója: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Ezúton tájékoztatom az Országgyűlést, hogy a Törvényalkotási bizottság 2016. február 25-én megtárgyalta a postai szolgáltatásokról szóló 2012. évi CLIX. törvény módosításáról szóló T/8829. számú törvényjavaslatot, és ahhoz a bizottság 24 igen, 10 nem szavazat mellett összegző módosító javaslatot és összegző jelentést nyújtott be. Az összegző javaslat a Gazdasági bizottság módosító javaslatát tartalmazza, mely indítvány az alkotmánybírósági gyakorlatnak megfelelően pontosítja az adatok megismerhetőségének korlátait és arányossági követelményét, továbbá egyértelműsíti az adattartalmat mint jogszabályi védelem közvetlen tárgyát. Szeretném hangsúlyozni, hogy az így módosított normaszöveg az Alaptörvénnyel tökéletesen összhangban áll, mely tényről az Adatvédelmi Hatóság elnöke írásban nyilatkozott is információim szerint.
Felhívom a figyelmet arra, képviselőtársaim figyelmét, hogy mint ahogy az a bizottsági ülésen is elhangzott, a Magyar Posta egy nyereséges és hatékonyan működő állami vállalat, a konkurensek köre azonban egyre szélesebb, a verseny kiélezettebb. (Dr. Schiffer András: És miért?)
(20.00)
Azért, hogy ne kerüljön a Posta versenyhátrányba, szükséges a javaslat elfogadása. Kérem, támogassák az indítványt. Köszönöm, hogy meghallgattak. (Dr. Varga László: Hú, ez nagyon jó érv volt! - Taps a kormánypártok soraiban. - Dr. Varga László tapsol. - Dr. Galambos Dénes: Örülünk, hogy tetszik!)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit