ÁGH PÉTER

Full text search

ÁGH PÉTER
ÁGH PÉTER (Fidesz): Köszönöm a szót. Köszönöm államtitkár úr megtisztelő válaszát. Az illegális bevándorlók újabb hulláma mellett azonban egy nagyon komoly fenyegetés éri Magyarországot azzal kapcsolatban, hogy az Unió kötelező betelepítési kvótát kíván Magyarországra róni; egy olyan kötelező betelepítési kvótát, amelyről tudjuk azt, hogy jogtalan, értelmetlen és veszélyes. A magyar kormány kezdettől fogva elutasította ezt, és ezért is az Európai Bírósághoz fordult. A kvóta ugyanis nem más, mint az illegális bevándorlók betelepítése.
Brüsszel így gyakorlatilag a jogi határzárat támadta meg, amelynek alapvető szerepe volt abban, hogy eddig meg tudtuk védeni Magyarországot az illegális bevándorlóktól, miközben kimondhatjuk azt, az európai bevándorlási politika egyértelműen megbukott. Az uniós betelepítési kvótával kapcsolatban ezért tisztelettel kérdezem államtitkár urat, hogy milyen lépéseket tesz a kormány annak érdekében, hogy a magyar emberek biztonságát fenn tudja tartani a jövőben is. (Szórványos taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit