KONTRÁT KÁROLY

Full text search

KONTRÁT KÁROLY
KONTRÁT KÁROLY belügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! Valóban igazak azok a számok és megfelelnek a valóságnak azok a 2016-os adatok, amelyeket idézett. Ebben az évben, abban a két hónapban, amely mögöttünk van, a rendőrség 2754 főt fogott el illegális határátlépés miatt, ebből 2721 főt a szerb határszakaszon. A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalhoz összesen 2534 menedékkérelem érkezett.
Az elmúlt évben sikerült megvédeni az országot, megvédtük az embereket a déli határon kiépített határzárral, a jogi és technikai lépésekkel, valamint a személyi élőerős védelemmel. Azt szeretném önnek és a tisztelt Háznak elmondani, hogy ebben az évben is meg fogjuk védeni az országot, meg fogjuk védeni a magyar embereket, ennek érdekében megerősítettük a műszaki határzárat, és megdupláztuk a járőröző rendőrök létszámát. A Magyar Honvédség Mórahalom, Ásotthalom, Domaszék, Kelebia és Röszke térségében helikopteres légi felderítéssel is segíti a határőrizeti szervek munkáját. Megkezdtük a védvonalak építésének előkészítését a magyar-román határszakaszon, s ha kell, Szlovéniától Ukrajnáig teljes hosszúságban védekezni fogunk az illegális migránsok belépése ellen. Ezen túlmenően pedig Bács-Kiskun és Csongrád megyében határozott, szigorított ellenőrzést rendeltünk el.
Tisztelt Képviselő Úr! A magyar kormány elszánt annak érdekében, hogy megvédje az országot, megvédje a magyar embereket, éppen ezért 85 milliárd forintot fordított erre a célra. Készek vagyunk ezt az erőfeszítést ebben az évben is folytatni. Bízunk benne, hogy eredményesek leszünk, ennek az összes feltételét megteremtjük. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit