DEMETER MÁRTA

Full text search

DEMETER MÁRTA
DEMETER MÁRTA (MSZP): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Abban teljesen egyet tudunk érteni, hogy a határrendészet jelenlegi feltételrendszerében egyértelműen változtatásokra lesz majd szükség, de véleményünk szerint erre nem egy új, önálló fegyveres erő létrehozása a megoldás, hanem a rendőrség szervezetén belül egy olyan országos hatáskörű szerv létrehozására van szükség, mely a határszakaszokhoz rendelten kell ellássa a feladatát, és a szakmai döntés függetlenségének a teljes birtokában szükséges ezt megtegye. Ezen határrendészeti szerv működéséhez szükséges biztosítani a megfelelő személyi és dologi feltételeket is.
Határozott szakmai álláspontunk továbbra is az, hogy egy, a rendőrség szervezetén belüli önálló, országos hatáskörű szervre van szükség, mely nem a megyei főkapitányságok alárendeltségében, hanem a határszakaszokhoz igazodó illetékességgel, határrendészeti igazgatások működésével szükséges, hogy ellássa a feladatát, hogy csak a határrendészeti feladatok ellátására tudjon koncentrálni ebben. Mivel az előttünk fekvő javaslat nem egy ilyen megoldásra tesz kidolgozott javaslatot, hanem alapvetően inkább egy önálló új fegyveres erő létrehozására, ezért ebben a formában ezt a javaslatot az MSZP nem fogja tudni támogatni. Köszönöm. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit