Z. KÁRPÁT DÁNIEL

Full text search

Z. KÁRPÁT DÁNIEL
Z. KÁRPÁT DÁNIEL (Jobbik): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Az imént elhangzott kormánypárti csúsztatással szemben az a helyzet, hogy a határőrség beolvadással megszűnt. Lehet átpántlikázni embereket, egységeket, fejezzük ki itt is, hogy a rendőrség és a honvédség munkája előtt le a kalappal, de nem önökön múlt, hogy mondjuk, a röszkei incidens során ilyen jól teljesítettek, hanem lényegében a vak szerencsén. Mert ha ott akár csak egy két kilométer széles sávban éri támadás az országot, és nem így, ahogy megtörtént, lehet, hogy az önök elképzelései kudarcot vallanak.
Tehát önálló határőrségre van szükség a megfelelő eszközrendszerrel, mélységi műveletekkel, mélységi felderítéssel, tisztességes helyeken. Korábban Magyarországon is ez 50-70 kilométeres mélységet is jelenthetett. Éppen ezért elmondhatjuk, ha mindez meglenne és adott lenne a Jobbik elképzelése szerint, lehet, hogy nem fordulhatna elő az, hogy miközben Szeged pályaudvara mellett sajtótájékoztatót tartunk, most, amikor önök küzdenek a retorikai térben helyesen a migrációs nyomás ellen, akkor a hátunk mögött tucatnyi migránscsoportok zavartalanul grasszálnak, beülnek egyet giroszozni, vagy éppen a nyitott befogadóközpontból - hangsúlyozom, hogy nyitott, mert zártnak kellene lennie - Tóth Péter helyi képviselőnk beszámolója szerint a BÁH hivatalos autójával, egy furgonnal bevásárlóturizmusra viszik ezeket az úriembereket. Kirakják őket a népszerű bevásárlóközpontnál, ahol könnyedén kontaktust teremthetnek a polgári lakossággal, de az embercsempészekkel is. Ez most zajlik a valóságban, miközben önök helyesen aláírásokat gyűjtöttek, nagyon helyesen a Jobbik nyomvonala mentén ki fognak írni vélhetően egy kvótaellenes népszavazást. (Simon Miklósnak:) Ne mosolyogjon, mert szűk fél évig önök húzták az időt, amikor mi már benyújtottuk az alaptörvénymódosítást. Semmi mosolyognivaló nincsen azon, hogy önök eltötymörögtek fél évet. Egyáltalán nincs okuk büszkének lenni magukra. A helyzet az, hogy ami ellen önök küzdenek, az most itt sétál közöttünk. Hétvégén ötszáz ember! Ne mondják tehát, hogy rendben van a helyzet! Még a fizikai határzár sem teljes! De emberi erőforrással úgy kell megerősíteni, hogy egy önálló határőrség (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) munkájára építve, teljeskörűen szavatolható legyen a magyar határ biztonsága. Jelen pillanatban önök nem szavatolták ennek a feltételeit. (Taps a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit