HADHÁZY SÁNDOR,

Full text search

HADHÁZY SÁNDOR,
HADHÁZY SÁNDOR, a Törvényalkotási bizottság előadója: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Ezúton tájékoztatom a tisztelt Házat, hogy a Törvényalkotási bizottság a Házszabály 46. §-a alapján 2016. február 25-én megtárgyalta a Magyarország Kormánya és a Globális Zöld Növekedési Intézet között kötendő, a Globális Zöld Növekedési Intézet kiváltságait és mentességeit részletező jogállási megállapodás kihirdetéséről szóló T/8673. számú törvényjavaslatot. A Törvényalkotási bizottság 24 igen szavazattal, tehát egyhangú döntéssel összegző módosító javaslatot és összegző jelentést nyújtott be az irományhoz.
(19.00)
Az összegző módosító javaslat csupán a Külügyi bizottság kétpontos technikai pontosító jellegű módosító javaslatát tartalmazza. Bízom benne, hogy a zárószavazás az összegző módosító javaslat támogatásához hasonlóan egyöntetű lesz, ezzel is nyomatékosítva az Országgyűlés egészének kiállását a klímavédelem mellett. Köszönöm megtisztelő figyelmüket.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit