DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY

Full text search

DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY
DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY (Jobbik): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! (Folyamatos zaj. - Az elnök csenget.) Személyes érintettség okán szerettem volna reagálni legalább azokra a felvetésekre, amelyeket miniszterelnök úr velem kapcsolatban mondott. Úgy gondolom, hogy mivel személyemet érintették, ezért mindenképpen le kell szögezni pár tényt.
Elsősorban nemcsak a személyemet, hanem a Jobbikot érte az egyébként álláspontom szerint teljesen ferdítő és hamis vád, hogy bármilyen köze lenne a Jobbiknak ahhoz, hogy az orvosok külföldre vándorolnak. El kell mondani azt természetesen, hogy annak a cégnek, amelynek én tagja voltam, 2013-ig voltam tagja, amikor én az Országgyűlésnek képviselője sem voltam. Az, hogy az országgyűlési képviselősége előtt egyébként mit csinál valaki, és jogi tanácsadást végez egy cég részére, úgy gondolom, hogy azzal különösebb elszámolnivalója nincs. Viszont az, hogy a személyemen keresztül támadnak olyan csoportokat, akik orvosok, külföldre kényszerültek menni dolgozni, és róluk negatív véleményt formál meg a miniszterelnök, úgy gondolom, hogy a legrosszabb támadás. Amire viszont… (Balla György: Ez beismerő vallomás! Nem személyes érintettség! - Folyamatos zaj, közbeszólások.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit