KÓSA LAJOS

Full text search

KÓSA LAJOS
KÓSA LAJOS (Fidesz): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársak! A frakciónk kezdeményezi azt, hogy az Igazságügyi bizottság, amely az ügyrendi feladatokat is ellátja a Házban, foglaljon állást abban a kérdésben, hogy meddig terjed a személyes megtámadtatás vagy a személyes érintettség, vagy meddig nem. Mert azt gondolom, hogy nem jó az a precedens, hogy személyes érintettség kapcsán képviselőtársunk elkezd hosszan fejtegetni egy olyan tényt, hogy tagja volt a cégnek, de kilépett, de azelőtt orvosokat szerződtetett külföldre vagy ebben közreműködött, de aztán már nem, meg hogy ez hogy van. Ez nem a személyes megtámadtatás része.
Ezért írásban fordulok a házvezetéshez a tekintetben, hogy ebben egy világos útmutatást adjon, mert egyébként a Házban se szeri, se száma a személyes megtámadtatásnak. Valaki feláll és azt mondja a képviselőtársáról, hogy nem mond igazat, hazudik, megtéveszti a közvéleményt s a többi, ez is a személyes megtámadtatás része (Novák Előd: Nincs olyan a házszabályban, hogy megtámadtatás! Érintettség van!), akkor nem fogunk tudni értelmes vitát folytatni, ezért kérem az ügyrendi kérdésben az állásfoglalást. Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit