HORVÁTH IMRE

Full text search

HORVÁTH IMRE
HORVÁTH IMRE (MSZP): Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Államtitkár Úr! Mint ismert, 2015. november 1-jén megszűnt az újpesti Károlyi Kórházban az aktív ellátás. Az ígéret az volt, hogy a fúzió után a 160 ágyból 100-at átvállal a Honvéd Kórház. Kérdezem: mely osztályokat hány ággyal növeltek? A 100 kórházi ágy felosztása megtörtént-e, ha igen, akkor hogyan és mikor?
Ígéret volt az is, hogy krónikus rehabilitációs részleg kerül kialakításra a volt Károlyi Kórházban. Jelenleg egy fizetős rehabilitációs részleg működik, amellyel kapcsolatban Újpest polgárai közül többen megkerestek, hogy a részlegben nem a XXI. századnak megfelelő elhelyezés és ellátás történik.
Továbbá kérdezem, hogy a volt Károlyi Kórházból hány orvost, illetve asszisztenciát vett át a Honvéd Kórház. Továbbá: az átvétel, átszervezés hozzájárult-e az orvoshiány kiküszöböléséhez? Államtitkár úr, ön szerint fejlődött-e Újpest egészségügyi, kórházi ellátásának helyzete? Elsősorban Újpest lakossága vár egy kielégítő választ, államtitkár úr. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit