LÁZÁR JÁNOS,

Full text search

LÁZÁR JÁNOS,
LÁZÁR JÁNOS, a Miniszterelnökséget vezető miniszter: A fölvetését, képviselő úr, azt gondolom, az az aggodalom motiválja, ami jó néhány választópolgártársunkban is megszólalt Mezőhegyes ügyében. A kormány és a parlament most egy bölcs döntés meghozatala előtt áll. Ezt köszönhetjük majd azoknak, akik támogatják ennek a törvénynek az elfogadását.
Farkas Sándor kormánybiztos urat arra kérte a miniszterelnök úr, hogy lehetőség szerint kompromisszumra törekedjen. Ezért volt meglepő és értethetetlen, hogy a Magyar Szocialista Párt miért nem vett részt ebben a vitában. Azt gondolom, Farkas Sándor képviselőtársamnak a mintagazdaság létrehozásában való szándékát és fölkészültségét senki sem vitathatja. Mi minden szakmai javaslat előtt, a szocialisták javaslatai előtt is nyitottan állunk.
A Ház számára megnyugtató volt, hogy megúszott egy Gőgös Zoltán-féle káromkodást a vitában, ez ugyan emelte a vita színvonalát, de hiányzott az MSZP politikai garanciája, hogy ő is fontosnak tartja Mezőhegyest. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit