DR. LEGÉNY ZSOLT

Full text search

DR. LEGÉNY ZSOLT
DR. LEGÉNY ZSOLT (MSZP): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Tényleg nagyon röviden egy dologra szeretnék fókuszálni. Ellenzéki képviselőtársaim már említették a törvényjavaslattal kapcsolatos szakmai aggályokat. Ezek nagy részét természetesen én is osztom.
Amit szeretnék kiemelni, amit Demeter Márta képviselő asszony már említett, hogy azt értjük, hogy Orbán Viktor és kormánya lelkes szabadságharcosként szokott nagyon sok esetben tevékenykedni, azonban azt nem gondoljuk jónak, hogy ez azt kellene hogy eredményezze, hogy mondjuk, az ebtenyésztés területén kiemelik ezt a bizonyos kilenc őshonos magyar fajtát, és a többi kutyatenyésztéssel, a többi ebtenyésztéssel kapcsolatosan a fajtákat pedig, mondjuk úgy, hogy diszkriminálják vagy hátrányosan megkülönböztetik. Szerintem ez nem jó megoldás, ez nem jó irányba visz, és természetesen ezért az ebtenyésztő szervezetek, szakmai szervezetek is szót emeltek már. Remélem, hogy ez elhallatszik a kormányig is, nem az égig, csak a kormányig.
(18.40)
Én remélem, hogy ez elhallatszik a kormányig is - nem az égig, csak a kormányig -, és remélem, hogy ezen valamilyen módon mégiscsak lehet változtatni, mert ha nem lennének ilyen hátrányos megkülönböztetések a törvényjavaslatban, akár még talán jó is lehetne. Természetesen van még nagyon sok, mondjuk úgy, hogy szakmai aggályunk.
Ezzel együtt tehát azt gondolom, hogy ez viszont kifejezetten rossz irányba viszi el a törvényjavaslatot. Köszönöm szépen, elnök úr. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit