MÓRING JÓZSEF ATTILA

Full text search

MÓRING JÓZSEF ATTILA
MÓRING JÓZSEF ATTILA (KDNP): Köszönöm szépen. Tisztelt Államtitkár Úr! Jó látni, hogy Magyarország Kormánya nemcsak a szavak szintjén vállal felelősséget a társadalom tagjai iránt, hanem a felelősséget valódi cselekedetekkel is bizonyítja. A szolidaritás és az esély megteremtése mindannyiunk közös feladata, hiszen a társadalom egyik olyan alappilléréről beszélünk, aminek hiányában nem is beszélhetnénk működő társadalomról.
A kormány számos esetben bizonyította, hogy a közös felelősség terhét mindenkinek viselnie kell, és azt, hogy ez egy tanulható, tanítható képesség. A fiatalok önkéntességétől az állam felelősségvállalásáig mindenkinek lehetősége van segíteni a gyengébbeket, illetve az elesetteket.
A munka világába való belépés a lehetőség és az esély megteremtése mellett méltóságot is ad az embernek, ezért különösen fontos az, hogy minél többen élhessenek fizetésből, tarthassák el magukat vagy a családjukat. Válaszát köszönettel elfogadom. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit