KEPLI LAJOS

Full text search

KEPLI LAJOS
KEPLI LAJOS (Jobbik): Köszönöm szépen, államtitkár úr. Most legalább kiderült, hogy mi a bűne a siófoki polgármesternek. Az, hogy a Jobbik támogatja. Egyébként nemcsak a Jobbik támogatja, hanem minden jóérzésű siófoki ember, akinek elege lett az elmúlt években a fideszes városvezetéshez köthető rengeteg korrupciós ügyből.
Az pedig egyszerűen nem igaz a polgármester úr elmondása alapján, hogy önök tájékoztatták. Ő a sajtó munkatársától tudta meg, hogy menesztik a rendőrkapitányt. Utólag ő maga felhívta a megyei főkapitány urat, és tájékoztatást kért, hogy mégis mi ezzel kapcsolatban az igazság. Azt mondták, hogy ez a rendőrség belügye, ne avatkozzon bele. Természetesen hozzátartozik az esethez, hogy ő pontosan tudja, hogy hogyan történik ez, hiszen a város rendőrkapitányaként szolgált évekig polgármester úr. Őt annak idején annak rendje és módja szerint bemutatták a polgármesternek, mielőtt a váltás megtörtént volna, és kinevezték volna őt rendőrkapitánynak. Ezt így is lehet, meg lehet úgy is, ahogy most önök csinálják, hogy sem a város lakóinak, sem a város vezetőinek semmi köze ahhoz, hogy kit raknak oda polgármesternek (sic!), fogadják el, akár két hónappal a szezon kezdete előtt, és majd lesz valami. Ha a közbiztonság romlik, azt meg majd nyeljék le. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban. - Boldog István: A polgármestert választják.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit