Bizottságok felkérése beszámolók tárgyalására és döntéshozatalára

Full text search

Bizottságok felkérése beszámolók tárgyalására és döntéshozatalára
Tisztelt Országgyűlés! Házbizottsági egyetértés hiányában most beszámolók bizottsági megtárgyalásáról és döntéshozataláról határozunk.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felkéri-e a kijelölt Fenntartható fejlődés bizottságát „A védett természeti területek védettségi szintjének helyreállításáról szóló 1995. évi XCIII. törvény végre-haj-tá-sá-ról” szóló B/17419. számú beszámoló határozathozatalára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a kijelölt bizottságot 116 igen szavazattal, 40 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett a beszámoló határozathozatalára felkérte.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felkéri-e a kijelölt Mezőgazdasági bizottságot „Az élel-mi-szer-lánc-biztonságról és az élelmiszerlánc-felügyeleti díj felhasználásáról” szóló B/17568. számú beszámoló határozathozatalára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a kijelölt bizottságot 116 igen szavazattal, 42 nem ellenében, tartózkodás nélkül a beszámoló határozathozatalára felkérte.
Tisztelt Országgyűlés! Most, 14 óra 13 perckor áttérünk az interpellációk és az azonnali kérdések tárgyalására.
Tájékoztatom Önöket, hogy az Országgyűlés elnöke a határozati házszabályi rendelkezések 121. § (4) bekezdésének a) pontjában foglalt jogkörével élve Vadai Ágnes képviselő asszony K/17369. számú írásbeli kérdését visszautasította, mivel az indítvány nem tartozik a kormány feladatkörébe.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit