VOLNER JÁNOS

Full text search

VOLNER JÁNOS
VOLNER JÁNOS (Jobbik): Elnök úr, a választ nem áll módomban elfogadni, ugyanis azzal a hazaárulással, amit itt elkövettek a migránsok befogadásával (Moraj a kormánypárti padsorokban.), nem lehet azon segíteni, tisztelt államtitkár úr, hogy vendégmunkásnak hívja a migránsokat. Ezek az emberek migránsok, és ha megkérdezik a magyar embereket, hogy szeretnének-e kínaiakkal, pakisztániakkal s a többivel több tízezer szám együtt élni, azt fogják mondani, hogy nem, mert magyar emberekkel szeretnénk ezt az országot megosztani. Akkor sem szeretnének a magyar emberek ezekkel együtt élni, ha önök vendégmunkásoknak nevezik el őket. Ugyanúgy vendégmunkás, mint ahogy Ghaith Pharaon az volt, ugye? Vendégmunkásként érkezett, a miniszterelnök úr közvetlen környezetével bizniszelt.
Ennyit arról, államtitkár úr, hogy mennyire nem jelent az országra veszélyt egy olyan ember, akit egyébként az amerikai hatóságok terrorszervezetek pénzelésével támogatnak (sic!), önök pedig lelkesen bizniszelnek vele. Szégyen és gyalázat! (Közbeszólás a Jobbik soraiból: Úgy van!) Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit