VONA GÁBOR

Full text search

VONA GÁBOR
VONA GÁBOR (Jobbik): Miniszterelnök Úr! Én minden este nyugodtan alszom, ellentétben szerintem önnel, és én úgy érzem, hogy nagy a baj, mert ön azt gondolja, hogy itt az Országgyűlésben sorosozással meg simicskázással mindent meg lehet szüntetni és mindent a szőnyeg alá lehet söpörni. Vegye már észre, miniszterelnök úr, hogy ez nevetséges, amit ön csinál. Én lettem Soros György által politikus, vagy ön? Engem tett háromszor miniszterelnökké Simicska Lajos, vagy önt? Önt tette Simicska Lajost miniszterelnökké, és ne próbálja ezt a problémáját, az ön belső démonaival való küzdelmét ne próbálja ránk vetíteni, ezt oldja meg saját maga, és ebből bennünket is meg az országot is, miniszterelnök úr, kérem, hogy hagyja ki.
Ön itt hétről hétre felolvashatja azt a csehszlovák közleményt, amit önnek Habony Árpád kiizzad. Ön zsúrpubizhat, simicskázhat, sorosozhat, csics-kázhat, mindent csinálhat, de vegye már észre, hogy ez nem a felcsúti lelátó, itt nincs szotyola! Itt kérdések vannak és válaszok vannak.
(14.00)
Önnek pedig az a dolga, hogy válaszoljon arra a kérdésre, hogy van-e külföldi pénzügyi számlája önnek, a családtagjainak vagy a legszűkebb környezetének, vagy van-e bármilyen eltitkolt vagyona. Ez a kérdés, erre kérek egy igent vagy egy nemet. Köszönöm. (Taps a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit