MESTERHÁZY ATTILA

Full text search

MESTERHÁZY ATTILA
MESTERHÁZY ATTILA (MSZP): Nagyon szépen köszönöm. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Hollik képviselőtársam Soros-receptje indíttatott itt kétperces hozzászólásra. Fölsorolta mi a sorosi recept. Azt mondta, hogy vedd meg a szakértőket, mutasd őket függetlennek!
Az Alapjogokért Központ, a Nézőpont Intézet, a híradóban szereplő szakértők, akiket függetlenként akarnak bemutatni, mind-mind megfelelnek ennek a paraméternek. Vegyél médiát! - TV2, MTV, Echo, korábbi Simicska-birodalom. Hozzál létre úgynevezett polgári öntevékeny csoportokat! Ezeket a PÖCS-öket koordináljad, és ilyeneket használjál föl arra, mint például a CÖF, arra, hogy segítsék és támogassák az önök tevékenységét, mások mögé bújva, nem vállalva fel a véleményt - Magyar Vizsla az előző kampányidőszakban. Tehát nekem úgy látszik, úgy tűnik, hogy a Fidesz igenis megtanulta a sorosi receptet.
Ha tehát az önök szóhasználatát használjuk, akkor önök a sorosi recept alapján működnek itt, Magyarországon, sőt, mivel az önök vezetőit is megvette Soros György - hiszen ösztöndíjasok voltak korábban -, akkor ezért azt is lehet mondani, hogy önök Soros György ügynökszervezetei voltak mint fideszesek és KDNP-sek. És azt gondolom, hogy ez egy helyes meghatározás, hiszen bennünket - maguk azt mondják -, minket támogat Soros György, meg mi állunk Soros György mögött. Nem, kérem, maguk mögött állt Soros György számtalan alkalommal: amikor maguk létrejöttek, finanszírozta az első számú vezetőjüket, Orbán Viktort.
Így értem, hogy hirtelen most önök nagyon nehezen néznek szembe ezzel, de mégiscsak azt lehet mondani, hogy tulajdonképpen a Fidesz a genezise óta vagy genezise elején Soros György ügynökszervezete volt, és megtanulták a sorosi receptet. Köszönöm szépen. (Dr. Bárándy Gergely: Hát, így volt ez! - Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit