DR. SZAKÁCS LÁSZLÓ

Full text search

DR. SZAKÁCS LÁSZLÓ
DR. SZAKÁCS LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Asszony! Tisztelt Ház! Nagyon rövid leszek, nem fogok visszaélni a türelmükkel. Mesterházy Attila képviselőtársam az alacsony kockázatú szolgáltatók tekintetében tette föl a kérdést, hogy ki és milyen paraméterek alapján dönti el, hogy kik ők.
Nekem egy javaslatom is lenne, és ezt a javaslatot természetesen be fogjuk majd nyújtani módosító javaslatként is. Hogy ez valamilyen szinten azért követhető legyen, és a nyilvánosság számára is követhető legyen, ezért azt fogjuk javasolni a kormánynak - és kérem, hogy ezt fontolják meg -, hogy az alacsony kockázatú szolgáltatóknak a listája, tehát akik effektíve valamilyen szinten kivételt képeznek, kerülhessen föl egy mindenki számára elérhető, akár internetes felületre, akár hozzáférési felületre, ahol meg lehet nézni, hogy ki, mely szervezetek, mely szolgáltatók; ez bármit jelenthet, tehát a kereskedőtől a pénzügyi szolgáltatón keresztül bárki lehet, ez kerüljön fel egy nyilvánosan hozzáférhető felületre, és én úgy gondolom, hogy ez elegendő, tehát a nyilvánosság ereje elegendő visszatartó erő lehet ahhoz, hogy egyfelől megfelelően tudjuk ezt szabályozni, másfelől pedig megfelelően lehessen követni ezeknek a pénzeknek a mozgását. Köszönöm szépen a megtisztelő figyelmet.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit