MESTERHÁZY ATTILA

Full text search

MESTERHÁZY ATTILA
MESTERHÁZY ATTILA (MSZP): Nagyon szépen köszönöm, csak Bana képviselőtársamnak a mondatai inspiráltak arra, hogy egy észrevételt tegyek. Öröm, hogy támogatják ők is ezt a megállapodást, de egy kérdésem lenne, hogy amikor Putyin elnök Magyarországon jár, akkor a magyar szuverenitás feladásától miért nem félnek ennyire. Tehát amikor Oroszországgal kapcsolatos kérdések vannak, akkor hirtelen a Jobbik frakciója nem fél a szuverenitás feladásától, hogyha gázszerződésről van szó, akkor nem fél tőle, ha Kanadával kötünk valamit, vagy az Európai Unióval csinálunk valamit, akkor meg mindig aggódnak a magyar szuverenitás feladásától. Pedig azt azért tudjuk, hogy például a Paksi Atomerőmű finanszírozása jelentős részben - egyelőre úgy tűnik, hogy teljes egészében - orosz államkölcsönből finanszírozandó. És ma már azért azt is látjuk, hogy nemcsak katonákkal lehet elfoglalni egy országot, hanem pénzzel vagy éppen adóssággal is.
Úgyhogy én örülnék, ha ezt az aggódást, ezt a kritikát egyéb más ilyen tárgyalásoknál is a Jobbik frakciója meg tudná fogalmazni, amikor Oroszországról van szó. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit