DR. LEGÉNY ZSOLT

Full text search

DR. LEGÉNY ZSOLT
DR. LEGÉNY ZSOLT (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Szilágyi György képviselőtársamnak mondanám, hogy én nem vagyok Hollik István fogadatlan prókátora, nem is szeretnék az lenni, ezért amit ő feltett kérdésben, én azt már előtte megfogalmaztam, és ebből a szempontból tökéletesen egyetértek vele. Én próbáltam ezt szépen megfogalmazni, hogy Hollik képviselő úr talán így tudna rá válaszolni, de nem sikerült, inkább elment a teremből. De valóban az a kérdés, hogy vajon a törvényjavaslat benyújtásakor melyik fideszes potentát kereste meg a törvényjavaslat benyújtásának ötletével a benyújtókat, mert valószínűsítem, hogy akár „Pénztáros” Lőrinc, hogyha sorolni kellene a dolgokat, akár Garancsi István, de sajnos tudnánk még sorolni nagyon sok olyan Fideszhez közeli üzletembert, aki lehetséges, hogy 300 négyzetméternél nagyobb ingatlant szeretne most építtetni, engedélyeztetni.
(17.10)
Azt gondolom, hogy ez a személyre szabott törvényhozás, ez az, amit mi mindig szóvá teszünk. Úgyhogy igen-igen érdekes számomra, hogy Hollik képviselő úr miért rohant el ez elől a válasz elől. Köszönöm szépen, elnök úr. (Dr. Apáti István: Lehet bővíteni a lakást!)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit