HEGEDŰS LORÁNTNÉ

Full text search

HEGEDŰS LORÁNTNÉ
HEGEDŰS LORÁNTNÉ (Jobbik): Köszönöm szépen. Nagyon rövid leszek. Államtitkár úr, nagyon sajnálom, hogy elment Hollik István, és ezért most nem tudom neki mondani, ezért kénytelen vagyok önnek címezni azt, amit egyébként az ő felszólalására válaszoltam volna. Ugyanis a probléma alapvetően szerintem a kormány és ellenzék között az, hogy önök nagyon ebbe a 300 négyzetméterbe kapaszkodnak bele, és arról beszélnek, hogy de mi van, hogyha valaki 301-et akarna, és már nem fér bele ebbe a törvénybe. Csak sajnos a probléma az, hogy a törvény maga bedobja a gyeplőt - és a határ a csillagos ég? Tehát hogyha valaki egy településrendezési szerződés kapcsán, mondjuk, meg tudja győzni az egyes önkormányzatokat, hogy egy Hortobágy nagyságú területet is akár beépíthessen, akkor tényleg a határ a csillagos ég. Tehát önök mondhatták volna azt, hogy ha ezt a 300 négyzetmétert nagyon szűkösnek érzik, hogy legyen, mondjuk, 400 négyzetméter, de nem ezt csinálták, hanem a 300 alatti új építés, valamint a 300 fölötti új építés. Tehát mondom: a határ a csillagos ég.
Ezért én azt gondolom, hogy egyszerűbb lett volna akkor úgy megfogalmazni, hogy természetes személyek számára az 1., 2., 3. pontot így szépen összevonjuk, mindenki lakás céljából azt épít, amit akar. Zárójelben hozzáteszem, hogy ha Hegedűsnének a szavát elfogadják, még iroda is lehet belőle a végén, hogyha rendeltetésmód-változást kérnek. Ennyi.
Szóval én azt gondolom, hogy ez mint törvényalkotás nonszensz, elfogadhatatlan, és végső soron még egyszer azt kérem, hogy vonják vissza, és gondoljuk újra együtt ezt az egész történetet, mert ez így biztos, hogy csak a visszaélésre ad lehetőséget. Köszönöm. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit