LÁZÁR JÁNOS,

Full text search

LÁZÁR JÁNOS,
LÁZÁR JÁNOS, a Miniszterelnökséget vezető miniszter: Köszönöm szépen. Tudomásom szerint több vizsgálat is folyamatban van ebben a kérdésben. Meg tudom erősíteni, hogy volt Eutaf-vizsgálat, folytatott a kormányzat szabálytalansági vizsgálatot, folyik hasonló ügyben büntetőeljárás, és folyamatban van OLAF-vizsgálat is. Egyiknek a befejezéséről sem tudok érdemben önnek nyilatkozni, mert tudomásom szerint mindegyik folyamatban van.
Ami pedig a konstrukcióval kapcsolatos fölvetését illeti: azt gondolom, hogy azok az önkormányzatok, amelyek szerettek volna az áramszolgáltatóktól függetlenedni, szerették volna csökkenteni azt a függést és kiszolgáltatottságot, ami az áramszolgáltató és az önkormányzatok között hagyományosan fönnállt az elmúlt húsz esztendőben, egy jó projektet szerettek volna megvalósítani, amelynek, még egyszer mondom, sokkal olcsóbb a működtetése és sokkal nagyobb a fényhatékonysága. Ha Hódmezővásárhelyen jár, kizárt dolog, hogy sötétséget tapasztalhasson, hacsak nem ön hozza oda. (Derültség és taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit