BÁNYAI GÁBOR

Full text search

BÁNYAI GÁBOR
BÁNYAI GÁBOR (Fidesz): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! A kormány bérintézkedéseinek eredményeképpen és következtében, hogy tisztázzuk a kérdést, 20 ezer felsőoktatásban dolgozó oktatónak és tanárnak, tudományos munkatársnak továbbra is külön illetménytáblája van és növelt illetményalapjuk van.
(14.40)
106 ezer pedagógus most már szintén külön illetménytábla alapján kapja éveken keresztül növekvő illetményét. 95 ezer orvos és egészségügyi közalkalmazott illetménytábla alapján, de magasabb bértételek szerint kerül díjazásra. 65 ezer szociális, 20 ezer kulturális és 15 ezer rendvédelmi és honvédelmi közalkalmazott a képesítése és gyakorlati ideje alapján differenciált illetménypótlékban részesül. Megállapítható, hogy a 450 ezer közalkalmazottból mintegy 375 ezer fő már nem vagy nemcsak a közalkalmazotti illetménytábla alapján kerül díjazásra. Szétvált az illetménytábla és a mai bérek közötti különbség miatti bérjuttatás.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit