KEPLI LAJOS,

Full text search

KEPLI LAJOS,
KEPLI LAJOS, a Jobbik képviselőcsoportja részéről: Igyekszem én is hasonlóan hatékony lenni ezen a viszonylag késői időpontban egy ilyen hosszú költségvetési vita után.
Elnök úr, köszönöm szépen. Tisztelt Képviselőtársaim! Valóban, az élelmiszerlánc-felügyelet szigorítása és hatékonyabbá válása mindannyiunk közös érdeke, mondhatnánk, hogy nemzeti érdek. A törvényjavaslatban tárgyaltak és a Mezőgazdasági bizottság által benyújtott javaslaton túlterjeszkedő módosító javaslatban foglalt adatkezelési pontosítás, illetve az adatkezelés hatékonyabbá tételére irányuló módosító javaslat szintén azt a célt szolgálja valóban, hogy az ügyintézés hatékonyabbá válhasson, és hogy ezáltal az élelmiszer-biztonság nőhessen Magyarországon, az élelmiszerlánc-felügyelet és az ellenőrzés hatékonyabbá válhasson.
Úgyhogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom részéről ezt a módosító indítványt támogatni tudjuk. Köszönöm szépen.
(20.10)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit